Om oss

Jordens befolkning konsumerar resurser som aldrig förr. Vi tömmer naturtillgångar som hittills har försett oss genom historien. Vi riskerar tillgången av de fundamentala resurser vi behöver för att överleva som luft, vatten, skog, etc. och de flesta är överens om att vi måste göra något åt det. 

Vi på Summit Green Tech vill ge innovatörer, tillverkare och leverantörer möjligheten att nå de marknader som behöver produkter för att skydda sig själva och deras miljö. Vi erbjuder produkter som är unika, kostnadseffektiva och lätta att hantera och som gör det möjligt att minska användning av icke förnybara resurser, rena de resurser som har blivit förorenade samt ge människor det bästa skyddet mot hälsoproblem och sjukdomar.

Summit Green Tech är ett handelshus som erbjuder förstklassiga miljöteknik-produkter där det som mest behövs och eftersöks till kostnadsnivåer som gör det möjligt att lönsamt använda dessa förbättringar.

Summit Green Tech är baserat i Sverige och agerar över hela världen i sökandet efter nya och spännande teknologier. Vi arbetar med produkter från olika delar av världen och levererar dem globalt. Vår målsättning är att skapa ett rykte som en erkänd leverantör av grön teknologi till världsmarknaden.

 

Hur Vi Arbetar

Summit Green Tech är stolt att representera produkter som sparar energi, städar upp föroreningar och skyddar människor från skadliga element i deras dagliga liv. Dessa ska vara kostnadseffektiva, lätta att hantera, arbeta med och sköta samt de måste vara en bättre lösning än den som används. Summit Green Tech ska erbjuda produkter som uppfyller lokala regler och lagar och som ska ses som den föredragna standarden inom sitt område.

Genom många år av affärsverksamhet i olika delar av världen har Summit Green Tech skapat ett stort nätverk av partners i olika länder. Detta ger oss tillgång till beslutsfattande myndigheter och företagsledare i intressanta områden runtom i världen. Vi förlitar oss på den lokala expertisen i varje marknad för att se till att lokala krav är uppfyllda eller överträffade. Våra lokala partners skall vara etablerade samt respekterade i sina samhällen för att representera den kvalitet och det värde som Summit Green Tech, våra produkter och våra leverantörer representerar.

Summit Green Tech tillsammans med sina leverantörer skall arbeta för att upprätthålla en hög grad av professionalism i sina aktiviteter och hur man uppför sig i marknaden, antingen själva eller genom våra representanter.

Våra kunder ska behandlas som strategiska partners för gemensam framgångsrik tillväxt och lönsamhet.